Voortgang bijhouden en antwoorden reviewen

This topic applies to OnPoint Collaborate.

Learn more about OnPoint Collaborate

De vragenlijst is teruggestuurd en de gebruiker kan nu de bestanden en antwoorden reviewen. Notice how the time of the response and the name of the contact displays with the provided documents at each file upload request in the document.

Timestamp of the response and client contact name displays with each response.

Gebruikers kunnen eerst nog controleren of de antwoorden kloppen of dat de juiste bestanden zijn opgestuurd. Als u akkoord gaat met het antwoord klik dan op het icoon Beantwoord () naast de vraag en klik op Accepteren.

Tip: U hoeft niet ieder antwoord apart te accepteren. Als u alle vragen heeft gecontroleerd en geen fouten heeft gevonden, kunt u boven aan de pagina op de knop Voltooid klikken. Hiermee worden alle antwoorden geaccepteerd en wordt de status van de vragenlijst gewijzigd naar Voltooid.

Als er gegevens of bestanden ontbreken of als u extra duidelijkheid wilt vragen dan kunt u de vragen terugsturen. Klik dan op het icoon Beantwoord icon () naast de vraag en klik op Terugsturen.

U kunt ook de filters in het linkeerpaneel gebruiken om zo eenvoudig bij te houden welke vragen beantwoord, geaccepteerd of teruggestuurd zijn.

You can filter all responded questions and either accept or return the client response.