Een Auteur-ID toevoegen

Bestanden die geĆ¼pload zijn naar een vragenlijst kunnen automatisch in Working Papers geplaatst worden onder de opgegeven mappen in het dossier.

Om gebruik te maken van deze functie moeten een aantal identifiers aan de vragenlijst worden toegevoegd, de Auteur-ID's.

U kunt auteur-ID's alleen toevoegen in de template. Om toegang te krijgen tot de template heeft u de rol Beheerder instellingen nodig. Zie De kantoorlaag beheren voor meer informatie.

Volg de onderstaande instructies:

  1. Stel de Auteur-ID in voor een of meerdere vragen.

  2. In Working Papers moet dezelfde ID ingesteld worden op de plek waar de bestanden van de vragenlijst aan het dossier worden toegevoegd.

  3. Zodra het bestand aan de vraag is toegevoegd en deze is goedgekeurd, kunnen gebruikers via de knop Ontvangen in Working Papers het bestand automatisch naar de juiste plek in het Dossierbeheer ophalen.

Let op: Zorg ervoor dat de juiste Auteur-ID's gekoppeld worden aan de locatie in het dossier. Werk hierbij samen met gebruikers in Working Papers zodat zij de nodige instellingen kunnen opzetten.

Een auteur-ID toevoegen:

  1. Klik op Bewerken ().

  2. Ga naar de vragen waar u een auteur-ID aan wilt toevoegen.

  3. Klik op Meer acties () | Printinstellingen.

  4. Voer de Auteur-ID in voor een of meerdere antwoorden.

    Het veld voor de Auteur-ID

Tip: Als u het veld Auteur-ID aanklikt of met de muis erboven hangt verschijnt het icoon Toevoegen (). Hiermee wordt een willekeurige ID aangemaakt.

  1. Deel de aangemaakte ID met de gebruikers van Working Papers zodat zij de nodige instellingen kunnen opzetten. Voor meer informatie over vragenlijsten in Working Papers, zie Integratie met PBC+.