Notificatie-instellingen wijzigen

Veel van de instellingen in Cloud worden bepaald door een beheerder, maar gebruikers kunnen sommige instellingen ook zelf wijzigen. Zo kan iedere gebruiker de optie inschakelen om e-mail-notificaties te krijgen vanuit Cloud als andere gebruikers items online wijzigen. Deze notificaties kunnen worden ingeschakeld onder uw persoonlijke instellingen bij Algemene notificaties.

Op de pagina voor notificaties kunt u uw abonneringsinstellingen wijzigen en zo instellen wanneer u een e-mail wilt ontvangen. Klik rechts bovenin Cloud op uw profielfoto, of de initialen, en ga naar Mijn instellingen | Algemene notificaties.

Systeembrede abonneringsinstellingen

Er zijn twee soorten instellingen voor abonnementen: systeembrede instellingen en individuele instellingen. Systeembrede instellingen zijn van toepassing op alle entiteiten waar u toegang toe heeft.

Misschien wilt u bijvoorbeeld een e-mail ontvangen als een gebruiker een nieuw contactpersoon toevoegt voor een entiteit waar u in werkt. Schakel de vinkjes in voor Aanmaken | Contactpersonen en daarmee wordt ingesteld dat u een melding krijgt.

Opties voor systeembrede abonneringsinstellingen - Contactpersoon aanmaken

Alle systeembrede abonneringsopties staan standaard uitgeschakeld. Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.

Individuele abonneringsinstellingen

De individuele instellingen gaan over items waar u zich op geabonneerd heeft. Dit zijn bijvoorbeeld de standaardinstellingen:

Individuele abonneringsinstellingen

Als deze opties ingeschakeld staan krijgt u een e-mail bij iedere wijziging (bewerken, verwijderen of delen) van activiteiten, bestanden of entiteiten waar u zich op heeft geabonneerd.

Als u alleen meldingen wilt ontvangen voor bepaalde acties in of inhoud van entiteiten kunt u dit instellen onder Inhoud van geabonneerde entiteiten.

Stel, u wilt bijvoorbeeld alleen een melding krijgen als gebruikers bestanden uit Working Papers synchroniseren naar een entiteit waar u op geabonneerd bent. U gaat dan naar Inhoud van geabonneerde entiteiten | Bestanden en u selecteert het vinkje voor Aanmaken | Working Papers (dus niet de wat grotere voor Bestanden in het algemeen want dan krijgt u notificaties bij het aanmaken van alle soorten bestanden).

Content of Subscribes Entities section with the Working Papers option checkmarked

Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.

Als u uw huidige abonnementen wilt controleren, ga dan via het menu van Mijn Instellingen naar Geabonneerde items.

De pagina Geabonneerde items