Voortgang bijhouden en antwoorden reviewen

Dit artikel betreft Caseware PBC+.

Meer informatie over Caseware PBC+

U kunt makkelijk de voortgang van een vragenlijst bijhouden en zien in hoeverre de klant alle vragen beantwoord heeft. Onder iedere vraag staat wanneer de vraag is beantwoord en door wie.

Een beantwoorde vraag.

Zodra de klant alle vragen heeft beantwoord wordt de status van de vragenlijst gewijzigd naar Beantwoord. Op de Documentenpagina wordt dit aangetoond met een blauw icoontje ().

Een beantwoorde vragenlijst op de Documentenpagina.

U krijgt ook een e-mailmelding zodra de klant de vragenlijst heeft gemarkeerd als beantwoord.

Als een vragenlijst is beantwoord wordt deze nog niet meteen afgerond. Gebruikers kunnen eerst nog controleren of de antwoorden kloppen of dat de juiste bestanden zijn opgestuurd. Als alles naar wens is klikt u op de knop Accepteren onderaan de vraag.

Tip: U hoeft niet ieder antwoord apart te accepteren. Als u alle vragen heeft gecontroleerd en geen fouten heeft gevonden, kunt u boven aan de pagina op de knop Voltooid klikken. Hiermee worden alle antwoorden geaccepteerd en wordt de status van de vragenlijst gewijzigd naar Voltooid.

Als er gegevens of bestanden ontbreken of als u extra duidelijkheid wilt vragen dan kunt u de vragen terugsturen. Klik daarvoor op de knop Terugsturen onderaan de vraag.

Als in uw vragenlijst een vraag is toegevoegd met een Eenvoudige digitale handtekening dan kunt u ook het Handtekeningenlogboek downloaden voor meer details van de ondertekenaar.

Klik op Download handtekeningenlogboek voor meer informatie over de ondertekening.

In het logboek staat de volgende informatie:

  • Details over de vraag;

  • Naam en e-mail van de ondertekenaar;

  • Locatie van de ondertekenaar (als de toegang tot de locatie aanstond bij het ondertekenen);

  • IP-adres van de ondertekenaar;

  • Datum van ondertekening;

  • Naam van het document;

  • MD5-hash van het document.

U kunt ook de filters in het linkeerpaneel gebruiken om zo eenvoudig bij te houden welke vragen beantwoord, geaccepteerd of teruggestuurd zijn.