Een vraag koppelen aan een instructie in een checklist

Een vraag kan direct gekoppeld worden aan een relevante instructie in een checklist.

Soms is het makkelijker om direct een antwoord op te vragen bij een klant. Als u de vraag koppelt aan de instructie verschijnt het antwoord van de klant in de checklist (nadat de vragenlijst is voltooid). Voor meer informatie, zie Vragen koppelen aan een instructie.

Let op: Als de gekoppelde vraag verborgen is in de vragenlijst worden de antwoorden niet getoond in de checklist.

Een vraag koppelen aan een instructie in een checklist

 1. Ga naar de vraag en klik op Meer acties () | Link naar checklist.

 2. Klik in het zoekveld en een lijst met beschikbare checklists wordt getoond.

  U kunt ook een term invoeren en zo de lijst wat filteren. Als u een verborgen document wilt koppelen, vink dan onderaan in de lijst de optie Toon verborgen documenten aan.

 3. Klik op de gewenste checklist.

  Zodra de gewenste checklist is geselecteerd verschijnt een nieuw zoekveld om de relevante instructie in die checklist te selecteren.

 4. Klik in het zoekveld en de lijst met beschikbare instructies wordt getoond.

 5. U kunt ook een term invoeren en zo de lijst wat filteren. Als u een verborgen document wilt koppelen, vink dan onderaan in de lijst de optie Toon verborgen instructies aan.

 6. Selecteer een of meerdere instructies.

 7. Klik op Opslaan.

  De geselecteerde instructies zijn nu aan de vraag gekoppeld.

Het antwoord van de klant wordt pas bij de checklist geplaatst als het antwoord in de vragenlijst is geaccepteerd. Als de klant een bestand upload wordt de link naar het bestand getoond zodat u deze direct kunt openen vanuit de checklist.

Als u de koppeling wilt verwijderen, ga dan opnieuw naar Meer acties () | Link naar checklist. Klik in het venster op Verwijderen.