CaseWare Cloud gegevensbeleid

In CaseWare Cloud kunt u eenvoudig uw bestanden opslaan in de verschillende CaseWare apps. Er is geen opslaglimiet, maar de bestanden moeten wel voldoen aan ons Fair-Use beleid.

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Alle gegevens van geregistreerde gebruikers worden opgeslagen in de productie Cloudomgeving. Het gebruik van klantgegevens in een niet-productieomgeving wordt gereguleerd via procedures voor verwerking van beveiligde gegevens. Deze procedures dienen te voldoen aan de wettelijke vereisten voor het behandelen van gevoelige gegevenselementen en er wordt uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring vereist van klanten wiens gegevens het betreft.

Er is een speciaal team opgezet dat verantwoordelijk is voor alle operationele handelingen met betrekking tot de infrastructuur en opslag.

CaseWare Cloud wordt gehost op webservers van Amazon in verschillende werelddelen. Zodra klanten zich registreren voor de CaseWare Cloud services worden zij geïnformeerd op welke server hun gebruikers- en persoonlijke gegevens worden opgeslagen en waar deze server zich bevindt. Klanten kunnen toestemming geven voor deze servertoewijzing en kunnen de server ook weigeren.

Voor een betere performance proberen wij zoveel mogelijke de volgende locaties aan te houden:

  • De Verenigde Staten (North Virginia) als u werkt vanuit de Verenigde Staten of Zuid-Amerika.
  • Canada (Montreal) als u werkt vanuit Canada.
  • Australië (New South Wales) als u werkt vanuit de regio Azië en de Stille Oceaan.
  • Ierland (Leinster) als u vanuit een andere regio werkt.

Kan ik inzien hoeveel data ik heb opgeslagen?

Alle informatie met betrekking tot uw gegevens in Cloud wordt bijgehouden zodat u het kunt inzien. Op de pagina Instellingen kunt u het huidige datagebruik inzien en wat de grootste hoeveelheid aan data was. Daarnaast zijn er ook andere statistieken beschikbaar.

Informatie over uw datagebruik:

  1. U heeft als personeelslid de rol Beheerder nodig of vergelijkbare machtigingen.

  2. Klik op Instellingen in het Cloudmenu.

  3. Ga naar Systeem | Website-statistieken.

    Website-statistieken

Ga naar Systeem | Website-statistieken om uw huidige datagebruik te bekijken.

Hoe lang worden mijn gegevens opgeslagen als ik Cloud gedeactiveerd heb?

Als een Cloudaccount gedeactiveerd worden blijven alle gegevens op de server staan. Mocht u uw account dan weer gaan gebruiken dan zijn alle gegevens nog beschikbaar.

Op het moment hanteren wij geen vervaldatum voor opgeslagen gegevens. Als u uw Cloudaccount en alle gegevens daarvan volledig wilt verwijderen kunt u dit aanvragen door contact op te nemen met ons sales team: sales@caseware.nl. Let wel, als uw account en gegevens eenmaal verwijderd zijn kunnen uw gegevens niet meer opnieuw opgevraagd worden.