CaseWare Cloud gegevensbeleid

In CaseWare Cloud kunt u eenvoudig uw bestanden opslaan in de verschillende CaseWare apps. Er is geen opslaglimiet, maar de bestanden moeten wel voldoen aan ons Fair-Use beleid.

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Alle gegevens die geĆ¼pload zijn in CaseWare Cloud worden opgeslagen door de Web Services van Amazon in datacentra verspreid over de Verenigde Staten, Ierland en AustraliĆ«. Alle gegevens in CaseWare Cloud worden versleuteld met behulp van SSL.

Kan ik inzien hoeveel data ik heb opgeslagen?

Alle informatie met betrekking tot uw gegevens in Cloud wordt bijgehouden zodat u het kunt inzien. Op de pagina Instellingen kunt u het huidige datagebruik inzien en wat de grootste hoeveelheid aan data was. Daarnaast zijn er ook andere statistieken beschikbaar.

Informatie over uw datagebruik:

  1. U heeft als personeelslid de rol Beheerder nodig of vergelijkbare machtigingen.

  2. Klik op Instellingen in het Cloudmenu.

  3. Ga naar Systeem | Website-statistieken.

    Website-statistieken

Ga naar Systeem | Website-statistieken om uw huidige datagebruik te bekijken.

Hoe lang worden mijn gegevens opgeslagen als ik Cloud gedeactiveerd heb?

Als een Cloudaccount gedeactiveerd worden blijven alle gegevens op de server staan. Mocht u uw account dan weer gaan gebruiken dan zijn alle gegevens nog beschikbaar.

Op het moment hanteren wij geen vervaldatum voor opgeslagen gegevens. Als u uw Cloudaccount en alle gegevens daarvan volledig wilt verwijderen kunt u dit aanvragen door contact op te nemen met ons sales team: sales@caseware.nl. Let wel, als uw account en gegevens eenmaal verwijderd zijn kunnen uw gegevens niet meer opnieuw opgevraagd worden.