Technische support

Met CaseWare Support bieden wij een breed scala aan opties en toegang tot een hoogstaande en snelle technische ondersteuning.

Voordat u contact opneemt met onze medewerkers, raadpleeg eerst de help en onze supportpagina. Houd ook de website van CaseWare in de gaten voor de meest recente probleemoplossingen en technische informatie.

If you are unable to find the solution, you can contact CaseWare® Technical Support. See our website for contact information for your region.

Wat u nodig heeft als u contact met ons opneemt

Als u contact opneemt met de Technische Ondersteuning van CaseWare® zorg dan dat u bij uw computer zit en uw documentatie bij de hand heeft. Onze medewerkers kunnen u vragen de volgende informatie te verstrekken:

  1. Uw klantnummer.

  2. Het versienummer van het product. Deze kunt u vinden in het Help menu onder Info.

  3. Welke computerhardware u gebruikt.

  4. Het softwarenummer van uw versie van Microsoft Windows.

  5. De exacte tekst van eventuele meldingen die op uw scherm verschijnen.

  6. Een beschrijving van wat er gebeurd is en wat u aan het doen was toen het probleem zich voordeed.

  7. Hoe u het probleem probeerde op te lossen.

Neem contact met ons op

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over onze software of deze handleiding dan horen wij dat graag van u. Als gebruiker van onze producten heeft u een uniek perspectief op ons product om ideeën te bieden die invloed kunnen hebben op de toekomstige versies van dit product of onze andere producten. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze teams om enige opmerkingen door te geven. Zie onze website voor meer informatie.