Een vragenlijst toevoegen

Personeelsleden kunnen een vragenlijst aanmaken in een opdracht en vragenlijsten die zij zelf hebben aangemaakt ook bewerken.

Beheerders van de kantoorlaag kunnen een vragenlijst aanmaken in de kantoorlaag en vragenlijsten die zij zelf hebben aangemaakt ook bewerken.

Tips:

  • Personeelsleden kunnen vragenlijsten die standaard bij de Cloud-app horen niet verwijderen. Ook de standaard aangemaakte vragen in die vragenlijst kunnen niet gewijzigd worden. Medewerkers kunnen echter wel content toevoegen in vragen of vragenlijsten.

  • Beheerders van de kantoorlaag kunnen vragenlijsten die standaard bij de Cloud-app horen niet verwijderen. Ze kunnen deze items echter wel onderdrukken in de kantoorlaag zodat ze niet getoond worden in de opdracht.

  • Beheerders van de kantoorlaag kunnen de items in vragenlijsten die standaard bij de Cloud-app horen niet wijzigen, maar ze kunnen wel content toevoegen.

Zowel medewerkers als beheerders van de kantoorlaag kunnen een lege vragenlijst aanmaken door op het icoon Toevoegen () te klikken op de Documentenpagina.