Checklist instellingen

Als u een nieuwe checklist heeft aangemaakt, controleer dan eerst nog de standaardinstellingen en pas deze zo nodig aan.

Checklist instellingen aanpassen

  1. Open het document en klik op Bewerken ().

  2. Klik op het icoon Instellingen ().

  3. Het venster Checklist instellingen opent.

    Let op: Dit venster is alleen beschikbaar voor checklists die u zelf heeft aangemaakt in de opdracht.

  1. Controleer de instellingen en pas deze zonodig aan.

Instelling

Omschrijving

Guidance titel

De titel voor het guidance informatievak. De standaardtitel is 'guidance' maar deze kunt u nog aanpassen.

Aftekenen instructies en conclusie

Selecteer deze optie om alle instructies en de conclusie apart te kunnen aftekenen in plaats van een enkele aftekening voor het gehele document.

Checklist aftekenen

Conclusie beschikbaar

Selecteer deze optie als u een sectie voor een conclusie aan het document wilt toevoegen. Als de optie is geselecteerd verschijnt een tekstveld zodat u nog een titel kunt geven aan de sectie.

Sta beweringen toe

Selecteer deze optie als u beweringen toe wilt voegen aan het document. Het icoon voor beweringen () verschijnt dan bij iedere instructie.

Gebruik niet-geconsolideerde data

Selecteer deze optie om aan te geven of niet-geconsolideerde gegevens gebruikt mogen worden in het document.

Ingeven opmerkingen bij instructies toestaan

Selecteer deze optie en een veld met Notitie toevoegen verschijnt naast ieder antwoord in het document, zodat gebruikers nog een opmerking kunnen plaatsen bij de instructie of bij hun antwoord. U kunt ook alvast een tekst invoegen voor een placeholder notitie.

Antwoord

Klik op + Antwoord om een standaard antwoordtype te gebruiken voor iedere instructie in de checklist. Als er geen standaard antwoordtype wordt toegevoegd moet voor iedere instructie apart het type nog worden ingevuld.

Voor meer informatie over antwoordtypes, zie Een antwoordtype toevoegen aan een instructie.

Toon antwoorden onder vragenlijst

Selecteer deze optie om antwoorden direct onder de instructie te plaatsen.

Analyse

Hiermee wordt een tabblad toegevoegd waarin een analyse zichtbaar is. U kunt de gewenste analyse selecteren uit de keuzelijst. De gegevens worden uit de saldibalans opgehaald.

Zodra de optie is ingeschakeld wordt de pagina Analyse toegevoegd aan het document. In het tabblad wordt de selecteerde analyse visueel getoond. Voor meer informatie over de Analysepagina, zie Een analyse in checklists.

Toon risico informatie

Selecteer deze optie als u het risicotabblad wilt inschakelen. Geef de gegevensbron op voor dit tabblad in de onderstaande sectie Financiële groepen.

Financiële groepen / Cyclus / Gebied

Selecteer een of meerdere financiële groepen die gerelateerd zijn aan de checklist. Als u het tabblad Risico's heeft ingeschakeld worden risico's verbonden aan de geselecteerde financiële groepen daar weergegeven.

  1. Zodra u alles heeft ingevuld, klik dan op Opslaan.

    Wijzigingen zijn direct zichtbaar in het document.