Een vragenlijst voltooien

Als alle antwoorden geaccepteerd zijn kan de vragenlijst Voltooid worden.

Tip: U hoeft niet ieder antwoord apart te accepteren. Als u alle vragen heeft gecontroleerd en geen fouten heeft gevonden, kunt u boven aan de pagina op de knop Voltooid klikken. Hiermee worden alle antwoorden geaccepteerd en wordt de status van de vragenlijst gewijzigd naar Voltooid.

Klik op de knop Voltooid bovenaan de pagina zodra u alle antwoorden heeft geaccepteerd. Zodra alle vragen geaccepteerd zijn komt een notificatie op. Klik op Markeren als voltooid om de vragenlijst af te ronden.

Melding die opkomt zodra alle antwoorden zijn geaccepteerd.

Alle informatie wat geleverd is in het document is nu definitief en kan niet meer gewijzigd worden. Voltooide vragenlijsten zijn niet meer zichtbaar voor contactpersonen in Cloud.

Let op: Zodra een vragenlijst is voltooid kunnen geen wijzigingen aan de inhoud of aan de status meer worden doorgevoerd. Alleen de naam van de vragenlijst en de zichtbaarheidsinstellingen kunnen nog worden aangepast. Klik op de pagina Documenten op Meer acties () | Bewerken om de naam of zichtbaarheidsinstellingen te wijzigen.