De saldibalans exporteren

Vanuit de Datapagina kunt u de financiële gegevens uit de groepen exporteren. Zo kunt u de saldibalans naar klanten sturen of opnemen in de rapporten.

Beschikbare opties:

 • Exporteer als CSV - de gegevens worden in een CSV-bestand gezet. Groepen zonder rekeningen worden niet opgenomen.
 • Exporteer naar Working Papers (CSV ASCII) - de gegevens worden in een CSV-bestand gezet dat compatibel is met Working Papers. Groepen zonder rekeningen worden niet opgenomen.
 • Exporteer als PDF - de gegevens worden in een PDF-bestand gezet. Ook hier worden groepen zonder rekeningen niet opgenomen.
 • Structuur exporteren naar CSV - de mapping en eigenschappen van de groepen worden in een CSV-bestand gezet. Rekeningen en VJP's worden niet meegenomen.

De saldibalansgroepen exporteren:

 1. Selecteer op de Datapagina het tabblad Financiële groepen.
 2. Klik op de knop Exporteren (Icoon Exporteren) en maak uw keuze.
 3. Het bestand wordt meteen gedownload.

  Let op: De huidige selecties en filters op de pagina worden meegenomen in de opties Exporteer als CSV, Exporteer naar Working Papers (CSV ASCII) en Exporteer als PDF. Als u bijvoorbeeld heeft geselecteerd dat de kolom VJP's in de saldibalans moet worden getoond, dan worden de VJP's ook meegenomen in de export. Als u de optie Hoofdgroepen of Rekeningen heeft aangevinkt worden de hoofdgroepen en rekeningen dan ook geëxporteerd.

  Saldibalans exporteren.