Automatisch gegenereerde e-mail aanpassen

Het is mogelijk om de instellingen voor automatisch gegenereerde e-mails aan te passen. Hieronder vallen bijvoorbeeld e-mailnotificaties of e-mails voor nieuwe klanten.

Automatisch gegenereerde e-mail aanpassen

  1. U heeft de rol Beheerder instellingen nodig of vergelijkbare machtigingen

  2. Klik op Instellingen in het Cloudmenu ().

  3. Ga naar E-mail | Instellingen.

  4. Pas de volgende instellingen aan:

    Optie Omschrijving
    Weergavenaam e-mail Deze naam wordt opgenomen in alle door het systeem gegenereerde e-mails.
    Welkomstbericht voor nieuwe gebruikers Dit Welkomstbericht wordt bijgevoegd aan e-mail die verstuurd wordt naar nieuwe medewerkers en contactpersonen. The message can contain up to 256 characters.
    Handtekening De e-mailhandtekening wordt opgenomen in alle door het systeem gegenereerde e-mails.
    Banner-afbeelding Vink deze optie aan om uw bedrijfslogo als afbeelding toe te voegen in alle door het systeem gegenereerde e-mails. Voor meer informatie over het aanpassen van uw bedrijfslogo, zie Cloudomgeving personaliseren
    E-mail Log

    Let op: Deze instellingen zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met beheerdersrollen.

    Met deze optie wordt een e-mail log bijgehouden waarin alle verstuurde e-mails worden opgeslagen. Om de log in te schakelen, klik op Altijd (om e-mail voor onbepaalde duur op te slaan) of Anders (om een limiet in te stellen voor hoeveel dagen e-mails bewaard worden). Om uw e-mail log in te zien, ga naar Instellingen | E-mail | E-mail Log.

    Gedetailleerde melding Neem gedetailleerde informatie op in e-mailnotificaties voor Personeel en Contactpersonen, zoals namen van personen, bestanden en/of communicatie gerelateerd aan de inhoud.
  5. Klik op Opslaan.