SE
SmartEngagement
Working Papers
CaseWare Working Papers
AnalyticsAI
CaseWare AnalyticsAI
Time
CaseWare Cloud Time
PCR
OnPoint PCR (Preparation Compilation Review)
RCT
CaseWare  ReviewCompTax
PBC
CaseWare  Cloud Provided by Client Requests
Audit International
CaseWare  Audit International
SE
SmartEngagement
Working Papers
CaseWare Working Papers
AnalyticsAI
CaseWare AnalyticsAI
Time
CaseWare Cloud Time
PCR
OnPoint PCR (Preparation Compilation Review)
RCT
CaseWare  ReviewCompTax
PBC
CaseWare  Cloud Provided by Client Requests
Audit International
CaseWare  Audit International

Aan de slag met CaseWare Cloud

Wilt u dit later nog eens rustig teruglezen? Download dit artikel dan als PDF: (let op, artikel in PDF is in het Engels)

Aan de slag (PDF)

Inleiding

CaseWare Cloud is een webservice die u kunt gebruiken om uw organisatie en workflows te beheren. Met de functies en applicaties die in Cloud zijn samengevoegd heeft u alles in één om zowel uw organisatie als uw opdrachten op één plaats te beheren. Verder kan Cloud met CaseWare Working Papers gekoppeld worden zodat u uw opdrachtgegevens naar de Cloud kunt uploaden om daar de gegevens verder te beoordelen en controleren. Er worden steeds nieuwe applicaties beschikbaar gesteld voor CaseWare Cloud zodat uw organisatie altijd toegang heeft tot de meest recente hulpmiddelen en gadgets voor uw zakelijke werkzaamheden.

Cloud maakt gebruik van een beveiligde interface. Dit houdt in dat uw bestanden in Cloud niet zomaar door iedereen bekeken kunnen worden. Vertrouwelijke bestanden in de Cloud worden zo beveiligd dat ze alleen toegankelijk zijn voor de personen waar ze ook daadwerkelijk voor bedoeld zijn. Ook personeel en contactpersonen hebben alleen toegang tot onderdelen in Cloud als zij uitdrukkelijk toegang hebben verkregen.

CaseWare Cloud werkt samen met Amazon aan de beveiliging onder het AWS Shared Responsibility Model. AWS is verantwoordelijk voor de beveiliging van de cloud-infrastructuur en CaseWare Cloud beheert de beveiliging van het besturingssyteem en de andere onderdelen voor onze Cloud-servers, waaronder de server-updates, logbeheer en updates voor de applicatie om bedreigingen tegen te gaan.

Doel van deze handleiding

Deze handleiding is bedoeld om u een beeld te geven hoe u met Cloud kunt werken en hoe u de Cloud-portaal kunt inrichten.

Voor wie is deze handleiding bedoeld?

Deze handleiding is met name bedoeld voor de beheerder van de organisatie en voor administratieve gebruikers van CaseWare Cloud. In de handleiding staat een uitleg hoe de gebruiker het beste met Cloud kan werken en hoe u de Cloud-portaal kunt inrichten.

Aan de slag

Zodra de Cloud is opgezet kunt u het beheerdersaccount gebruiken om toegang te krijgen tot Cloud. Met dit account kunt u de Cloud en de gebruikers instellen. Hieronder vindt u een stappenplan om u te helpen met het personaliseren van uw Cloud-omgeving.

Let op: Gebruikers met een beheerdersaccount hebben toegang tot alle middelen in Cloud en kunnen alles wijzigen. Ook kunnen zij nieuwe gebruikers toevoegen en rollen toewijzen. Beperk u voor nu alleen tot het wijzigen van instellingen die in deze handleiding naar voren komen. Let ook op dat u niet te veel gebruikers een beheerdersrol toewijst.

De workflow van CaseWare Cloud in drie stappen

In het volgende onderdeel komt iedere stap aan bod.

Stap 1: Aanpassen

Als eerste stap kunt u de Cloud-omgeving personaliseren. Linksbovenin vindt u het Cloudmenu; onderaan staat de optie Instellingen.

Het Cloudmenu

Op de pagina Instellingen kunt u:

 • de inlogpagina aanpassen;

 • het profiel van uw organisatie compleet invullen;

 • uw regionale instellingen wijzigen;

 • extra applicaties activeren;1

 • en andere instellingen instellen.

Als u tevreden bent met de omgeving en eventuele aanpassingen kunt u een entiteit aanmaken voor uw klanten, afdelingen en andere organisaties. Kies in het Cloudmenu de optie Entiteiten om entiteiten aan te maken of te importeren.

In een entiteit staat alle bijbehorende informatie die u nodig heeft op één locatie. U kunt hier berichten aanmaken, uw opdrachten beheren, bestanden opslaan en documenten uitwisselen met klanten.

U kunt ook meerdere entiteiten aan elkaar koppelen om zo de machtigingen, weergaven en andere opties te consolideren.

Voor meer informatie en details kunt u terecht bij de volgende artikelen in de online Help voor Cloud:

Tip: Als de entiteit, de activiteit of het bestand dat u aanmaakt gevoelige informatie bevat kunt u de optie Beperkt inschakelen (Icoon 'Beperkt'). U bent dan de enige die toegang heeft tot dit item tenzij u het uitdrukkelijk deelt met anderen.

1 Apps kunnen geactiveerd worden zodra u een licentie heeft voor de desbetreffende app.

Stap 2: Beveiligen

Als u de Cloud-instellingen naar wens heeft aangepast is het tijd om te gaan nadenken over de rollen die u wilt toewijzen en tot welke onderdelen personeel en contactpersonen standaard toegang moeten hebben. Over het algemeen kan het gebruik van systeembrede rollen het beheer en het algehele gebruik van Cloud verbeteren en vereenvoudigen.

U kunt personeel en groepen importeren of deze afzonderlijk instellen. Als u in de Data Store van Working Papers al gebruikers en groepen heeft ingesteld kunt u deze lijst exporteren en weer importeren naar Cloud.

Als de personeelaccounts en de groepen zijn ingesteld kunt u rollen gaan toewijzen.

 • Beheerdersrollen zijn voor gebruikers die onderdelen in de Cloud gaan beheren.

 • Rollen voor personeel zijn bedoeld voor gebruikers die lid zijn van een opdracht. We raden aan een systeembrede rol toe te wijzen aan personeel om het gebruik te vereenvoudigen.

  Gebruikers die een systeembrede rol hebben toegewezen gekregen hebben een bepaald toegangsniveau voor alle entiteiten die de standaard beveiligingsinstellingen ingesteld hebben. Vertrouwelijke entiteiten moet u uitdrukkelijk delen met andere medewerkers. Systeembrede rollen geen geen toegang tot vertrouwelijke entiteiten.

  Voor meer informatie over het toewijzen van beveiligingsrollen in Cloud, zie Tips voor beveiliging en Beveiligingsrollen toewijzen.

  Tip: Als u de functie Entiteit Koppelen gebruikt kunt u rollen toewijzen aan gebruikers of groepen in één entiteit en met het koppelen worden die rollen dan doorgegeven aan de andere gekoppelde entiteiten.

Cloud maakt gebruik van drie soorten rollen: Beheerders, Personeel en Contactpersonen.

Zodra de accounts voor uw medewerkers ingesteld zijn kunnen zij inloggen in de Cloud en beginnen met werken aan opdrachten.

U kunt ook klanten als contactpersonen toewijzen zodat zij toegang hebben tot bepaalde documenten en rapportages en deze kunnen bekijken of bewerken. Hiermee kunt u uw communicatie met al uw klanten beheren via één omgeving. Activeer het contactpersoon-account van een klant zodat ze in kunnen loggen in de Cloud. Let wel op dat deze accounts zeer beperkt zijn in hun toegankelijkheid. Als u specifieke documenten of rapportages wilt delen met deze klant zult u deze eerst uitdrukkelijk met hen moeten delen.

Voor meer informatie, zie Een klantportaal opzetten.

1 Voor meer informatie over koppelingen met Directory Services zoals Active Directory kunt u contact opnemen met uw lokale CaseWare distributeur.

Stap 3: Samenwerken

Icoon Activiteiten

In Activiteiten kunt u updates posten en berichten opzetten zodat u personeel op de hoogte blijft van alle activiteiten in de opdracht. Maak taken aan om ervoor te zorgen dat de procedures en werkwijzen in iedere opdracht nageleefd worden.

Icoon Tijdlijn

In de Tijdlijn ziet u in één oogopslag direct alle updates.

Icoon bestanden

Hier kunt u bestanden en rapporten uploaden naar de Cloud zodat andere gebruikers deze kunne herzien.

U kunt ook een stapje verder gaan en uw Working Papers Bestand met Cloud koppelen. Zo kunt u Cloud gebruiken om uw Working Papers-opdrachten op te slaan.

Icoon Dashboards

Houd in één oogopslag overzicht over al uw taken door Dashboards aan te maken. Blijf op de hoogte van informatie in alle opdrachten die aan u toegewezen zijn.

Icoon Q

Daarnaast kunt u ook nog CaseWare Q gebruiken om de gegevens en opdrachtinformatie van uw gekoppelde Working Papers-bestand in te zien.

Icoon Time

Met de Time app kunt u uren- en kosten registraties makkelijk invoeren in de Cloud.

Cloud Koppelen

U kunt Cloud koppelen aan andere producten om zo al uw hulpmiddelen samen in één te gebruiken.

CaseWare Producten

Door Working Papers met Cloud te koppelen kunt u uw opdrachten synchroniseren en profiteren van de extra applicaties in Cloud om uw gegevens te analyseren en te controleren. Er zijn verschillende manieren om met Cloud te synchroniseren en u kunt zelf kiezen welke apps u nodig heeft.

CaseWare Working Papers

Zodra u een Cloud-URL heeft ontvangen kunt u Working Papers koppelen via het desktopprogramma. Kies in het Optie menu voor CaseWare Cloud waar u de URL (zonder http:// of https://) kunt toevoegen.

U heeft twee opties:

 • Publiceer uw bestanden in Cloud

  Als u SmartSync gebruikt kunt u door te publiceren hoofdbestanden gemakkelijk aanmaken of vervangen. Als een bestand in Cloud wordt opgeslagen kunnen medewerkers die toegang hebben tot de opdracht het hoofdbestand vinden in de bijbehorende entiteit om zo Sync Copies te maken (zolang deze medewerkers toegang hebben tot Cloud en waar nodig de toegang hebben tot het Working Papers bestand). Met deze koppeling kunt u CaseWare Q gebruiken.

 • Koppel de gegevens van uw opdracht met de Cloud entiteit

  Door bestanden te koppelen met de overeenkomstige entiteiten in Cloud kunt u de metadata van het bestand (zoals de opdrachteigenschappen) synchroniseren met Cloud en daarbij CaseWare Q en de Dashboards gebruiken om toezicht te houden over uw opdrachten. Bij deze optie wordt het Working Papers bestand niet in de Cloud opgeslagen.

Voor meer informatie, bekijk onze online Help-artikelen over:

 • Zodra Cloud en Working Papers gekoppeld zijn kunt u de Q app openen om zo de status van uw opdracht te controleren.

  Het overzichtpaneel van uw opdrachten in CaseWare Q

Andere diensten

Naast de eigen producten van CaseWare kan de Cloud ook gekoppeld worden aan andere diensten voor bestandopslag en hulpprogramma's zoals:

 • Google Drive

 • Google Calendar

 • Google Viewer

 • OneDrive

Deze diensten kunnen gekoppeld worden via de pagina Instellingen: Personalisering | Beheer functionaliteiten.

Optimaliseren

Als u het beste uit uw Cloud-ervaring wilt halen probeer dan de volgende tips toe te passen als u uw organisatie opstelt.

Machtigingen en beveiliging

Aanbevelingen om de beveiliging in Cloud te optimaliseren:

 • Maak zoveel mogelijk gebruik van systeembrede rollen. Bij het toewijzen van rollen aan gebruikers geef hen dan alleen een rol voor de entiteit of het bestand indien dit nodig is om zo de serverprestaties te verbeteren.

 • Geef niet zomaar iedereen toegang tot een Beheerdersrol. Maak hier sporadisch gebruik van. Er kan misbruik gemaakt worden van de machtigingen.

 • Het is het makkelijkst om de beveiliging zo eenvoudig mogelijk te houden. Let op wat u nodig heeft en stel de beveiliging daar op in. Als het nodig is kunt u nog extra rollen aanmaken om zo de beveiliging nog verder te personaliseren.

 • Probeer gebruikers zo min mogelijk rollen te geven.

 • Beperk de toegang van Contactpersonen. Zorg er voor dat zij geen toegang hebben tot bestanden waar ze niet horen. Het toegangsniveau van Contactpersonen is in Cloud al standaard beperkt.

 • Zorg dat uw personeel een sterk wachtwoord gebruikt die ook regelmatig vervangen wordt.

Gebruiksvriendelijkheid

Aanbevelingen om de gebruiksvriendelijkheid van Cloud te optimaliseren:

 • Personaliseer de loginpagina met een logo en een welkomsttekst.

 • De weergave kan aangepast worden zodat de gegevens worden getoond zoals u wilt.

 • Voeg externe links toe aan het Cloudmenu.

 • Stel e-mailmeldingen in voor medewerkers en contactpersonen.

 • Gebruik bij het aanmaken van dashboards een klein aantal gadgets zodat deze sneller laden.

 • Zorg ervoor dat medewerkers activiteiten posten (een leidinggevende kan de verantwoordelijkheid hiervoor op zich nemen).

 • Stel labels in en gebruik deze ook bij het aanmaken van items.

 • Importeer klantbestanden om enteiten aan te maken gebaseerd op deze bestanden. U kunt ook handmatig entiteiten aanmaken of ze importeren met CSV.

 • Als u gebruik maakt van diensten of hulpprogramma's zoals Google Drive, OneDrive en SharePoint, koppel deze dan aan de Cloud.

Algemeen

Aanbevelingen om het gebruik van Cloud te optimaliseren:

 • Lees de Release Notes bij updates aan de Cloud zodat u op de hoogte blijft van de laatste functies en verbeteringen.

 • Indien u tegen problemen aanloopt of bugs tegenkomt, of als u een verzoek wilt indienen voor een bepaalde functie, neem dan contact op met CaseWare Support.

 • Gebruik op mobiele apparaten alleen ondersteunde browsers.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die voorkomen bij het gebruik van Cloud.

Systeem

 • Wat zijn de systeemvereisten?

  De enige vereiste die gesteld wordt voor het gebruik van CaseWare Cloud is een goedwerkende ondersteunde browser. Met een goede browser zou Cloud goed moeten werken.

 • Welke browsers kan ik gebruiken?

  U kunt iedere webbrowser gebruiken voor CaseWare Cloud, maar wij raden de volgende ondersteunde browsers aan:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft® Internet Explorer 10+

  Zie Systeemvereisten voor meer informatie.

 • Hoe worden de kosten gefactureerd?

  U betaalt per gebruiker. Als u een nieuwe account voor een medewerker aan wilt maken dient u eerst een toegangslicentie voor Cloud aan te schaffen. Gebruikers met de Beheerdersrol kunnen het aantal beschikbare licenties controleren en toezicht houden op andere factuurgegevens in de Cloud Facturatie (Instellingen | Systeem | Cloud Facturatie). Op MyCaseWare kunt u een overzicht vinden over de kosten en ook extra licenties aanschaffen.

  CaseWare brengt geen kosten in rekening voor schijfopslag, maar we behouden het recht om de opslagcapaciteit te beperken voor gebruikers die ongebruikelijk groot gebruik maken van onze diensten. Voor meer informatie zie CaseWare Cloud Gebruikersvoorwaarden (Let op: Voorwaarden zijn in het Engels).

  Voor verdere informatie over facturatie neem contact op met info@caseware.nl.

Toegang

 • Hoe krijg ik toegang tot het systeem vanuit huis of als ik bij een klant ben?

  De Cloud wordt gebruikt via internet. Zolang u toegang heeft tot het internet kunt u overal inloggen via een browser, net zoals u dat doet op kantoor.

 • Moet ik nog iets downloaden om gebruik te kunnen maken van Cloud?

  Naast een ondersteunde browser hoeft u niets extra's te downloaden. We raden echter wel aan dat u de Java plug-in download en installeert op uw apparaat om gebruik te kunnen maken van de Cloudapplicatie om bestanden up te loaden. Met deze app kunt u grote bestanden of meerdere bestanden tegelijk uploaden. Als u voor de eerste keer een bestand upload krijgt u een melding om deze app te installeren. Zie Documenten uploaden voor meer informatie.

 • Hoe stel ik mijn Firewall in zodat deze Cloud toelaat?

  Door sommige upgrades of veranderingen op de server kunnen veranderingen worden aangebracht aan het IP. Het heeft echter geen effect op de URL. Wij raden aan om geen IP-beperkingen aan te brengen in de firewall. Toegang beperken met de URL voor CaseWare Cloud vereist geen onderhoud omdat de URL niet verandert.

 • De toegang tot mijn account is geblokkeerd?

  Uw account wordt geblokkeerd na vijf mislukte aanmeldpogingen achter elkaar. Neem contact op met uw systeembeheerder om de blokkering op te heffen.

 • Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?

  Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt op de inlogpagina op de link Wachtwoord vergeten klikken. U komt dan op een nieuwe pagina waar u uw e-mailadres in kan voeren om zo uw wachtwoord te herstellen of opnieuw in te stellen.

  Als u uw gebruikersnaam vergeten bent neem dan contact op met uw systeembeheerder om het e-mailadres gelinkt aan uw account te herstellen.

 • Waarom krijg ik een melding bij het inloggen dat ik mijn wachtwoord moet veranderen?

  U krijgt een melding om uw wachtwoord te veranderen als deze verlopen is. De verlooptermijn voor wachtwoorden is ingesteld door uw systeembeheerder.

 • Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

  Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek van de Cloudomgeving en selecteer Mijn instellingen. Klik dan op Accountinstellingen.

 • Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

  Neem contact op met uw systeembeheerder om het e-mailadres te wijzigen dat gekoppeld is aan uw account.

Setup

 • Wie in de organisatie zou de voornaamste gebruiker moeten zijn?

  De voornaamste gebruiker is degene die aanvankelijk Cloudomgeving instelt. Deze gebruiker heeft beheerdersrechten en dit account blijft gekoppeld aan de Cloudomgeving voor zolang deze blijft bestaan. Dit kan iemand zijn van de IT-afdeling, maar het kan ook een manager zijn. De kennis die nodig is om uw Cloudomgeving in te stellen kan per bedrijf verschillend zijn.

 • Hoe kan ik het systeem als klantportaal gebruiken?

  Om de Cloud als klantportaal te gebruiken moeten er eerst een entiteit en accounts worden aangemaakt. Daarmee wordt gezorgd voor een beveiligde bestandsoverdracht, documentbeheer en kunnen er veilig berichten worden uitgewisseld tussen interne medewerkers en externe klanten (aangeduid als Contactpersonen). Voeg een klantentiteit toe aan het systeem om een werkomgeving in te stellen. Alle interacties tussen medewerkers en contactpersonen vinden plaats in deze entiteit. Als contactpersonen toegang willen tot het systeem hebben ze een account en de bijbehorende machtigingen nodig om toegang te krijgen tot de gekoppelde klantentiteit. U kunt contactpersonen toevoegen en de juiste machtigingen toewijzen. Er kunnen dan nog aanvullende rollen worden toegewezen aan deze gebruiker zodat ze toegang hebben tot de inhoud. Voor een gedetailleerde instructie, zie Een klantportaal opzetten.

 • Moet ik accounts aanmaken voor al mijn medewerkers?

  Alle medewerkers die gebruik gaan maken van het systeem zouden een account moeten hebben. Vooral als u Cloud gaat gebruiken als de algemene interne portaal is het nuttig als alle medewerkers een account hebben. Als uw organisatie de Cloud met name gebruikt als portaal voor interacties met klanten, dan hebben alleen medewerkers die contact hebben met externe klanten een account nodig.

 • In het dialoogvenster Delen is er een optie Alle personeelsleden. Waar is deze voor bedoeld?

  De optie Alle personeelsleden wordt gebruikt om een rol toe te wijzen aan alle medewerkers die in het systeem toegang hebben tot een entiteit of item (activiteit, bestand, dashboard, enzovoort). Als er nieuwe medewerkers aan het systeem worden toegevoegd krijgen zij automatisch deze rol toegewezen.

  U kunt ook Personeelsgroepen aanmaken om snel rollen toe te wijzen aan bepaalde medewerkers. Zie Groepen aanmaken voor personeel of contactpersonen voor meer informatie.

Gegevens en beveiliging

 • Van waaruit werkt CaseWare Cloud?

  CaseWare Cloud werkt op het moment via de computerfaciliteiten die beschikbaar worden gesteld door de Amazon Web Services (AWS) infrastructuur in Australië, Ierland en de Verenigde Staten.

 • Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

  CaseWare Cloud slaat gegevens op op de Amazon Web Services Server infrastructuur; het kan zijn dat deze servers op een locatie zijn gevestigd buiten het land waar u werkt. CaseWare Cloud gebruikt de Amazon Web Servers in de Verenigde Staten voor gebruikers in Noord- en Zuid-Amerika, in Australië voor gebruikers in Oceanië, en in Ierland voor gebruikers in andere gebieden. Al uw gegevens, inclusief back-ups, worden in hetzelfde gebied opgeslagen.

  CaseWare Cloud maakt gebruik van Amazon EBS Snapshots voor back-ups en deze zijn beperkt tot de regio waar ze zijn gemaakt; ze worden niet nog automatisch naar een andere locatie gekopieerd. Bijvoorbeeld, het is geografisch bepaald dat uw gegevens worden opgeslagen in Australië. Dan worden uw gegevens en uw backups alleen op de servers in Australië opgeslagen.

 • Zijn mijn gegevens gecodeerd?

  Gegevens die worden overgedragen van en naar CaseWare Cloud (data-in-transit) worden versleuteld via TLS met een tijdelijke sleuteluitwisseling en hierbij wordt gebruik gemaakt van goedgekeurde coderingssuites. De sterkte van de versleuteling gebruikt door de certificaten is minimaal een 2048-bit sleutel met SHA-2 of een sterker algoritme.

  De opslag van gegevens (data-at-rest) wordt versleuteld met een AES-256 algoritme die standaard is in de industrie.

 • Beveiligingsbeleid

  CaseWare Cloud maakt gebruik van een geavanceerd Cloud-gebaseerd Endpoint Protection Platform als beveiliging tegen bekende en onbekende bedreigingen.

  Daarnaast maakt CaseWare Cloud ook gebruik van het beveiligingsbeleid van de Amazon Web Services en diens accreditaties; deze maken een belangrijk deel uit van de beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens.

Voor meer Veelgestelde Vragen zie de CaseWare Cloud FAQ.

Technische ondersteuning nodig?

Met ons CaseWare Ondersteuningsnetwerk bieden wij een breed scala aan opties en toegang tot een hoogstaande en snelle technische ondersteuning.

Uw eerste informatiebron om een probleem op te lossen is de documentatie in de online Help of andere handleidingen bijgevoegd in uw pakket. Lees deze eerst door voordat u contact opneemt met de Technische Ondersteuning. Houd ook de website van CaseWare in de gaten voor de meest recente probleemoplossingen en technische informatie.

Als u de oplossing niet kunt vinden kunt u contact opnemen met de Technische Ondersteuning van CaseWare® via uw distributeur.

Wat u nodig heeft als u contact met ons opneemt

Als u contact opneemt met de Technische Ondersteuning van CaseWare® zorg dan dat u bij uw computer zit en uw documentatie bij de hand heeft. Onze medewerkers kunnen u vragen de volgende informatie te verstrekken:

 1. Uw klantnummer.

 2. Het versienummer van het product. Deze kunt u vinden in het Help menu onder Info.

 3. Welke computerhardware u gebruikt.

 4. Het softwarenummer van uw versie van Microsoft Windows.

 5. De exacte tekst van eventuele meldingen die op uw scherm verschijnen.

 6. Een beschrijving van wat er gebeurd is en wat u aan het doen was toen het probleem zich voordeed.

 7. Hoe u het probleem probeerde op te lossen.

Neem contact met ons op

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over onze software of deze handleiding dan horen wij dat graag van u. Als gebruiker van onze producten heeft u een uniek perspectief op ons product om ideeën te bieden die invloed kunnen hebben op de toekomstige versies van dit product of onze andere producten. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze teams om enige opmerkingen door te geven. Zie onze website voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee
This content is exclusively related to and has been filtered out. Select the PRODUCTS dropdown in the top navigation to modify your filter settings.

Stay Connected

Subscribe to receive updates on the latest articles and news for CaseWare products.

Your download will start immediately after you subscribe.

Please enter a valid email.
No thanks, I just want the file.