Beveiligingsinstellingen inzien voor standaardgroepen

Als u een nieuwe gebruiker toevoegt in Cloud worden ze toegewezen aan een van deze twee groepen:

  • Alle personeelsleden

  • Alle contactpersonen

Dit zijn de twee standaardgroepen voor gebruikers in uw Cloudomgeving. Nieuwe gebruikers worden automatisch in de juiste groep geplaatst. De beveiligingsinstellingen voor deze twee groepen geven de leden de eerste basis toegang die ze nodig hebben.

Beveiligingsinstellingen inzien voor standaardgroepen

  1. U heeft de rol Beheerder nodig of vergelijkbare machtigingen.

  2. Klik op Groepen in het Cloudmenu.

  3. Selecteer de groep Alle medewerkers of Alle contactpersonen. Het detailvenster wordt aan de rechterkant weergegeven.

Hier kunt u alle systeembrede rollen herzien die in uw omgeving zijn toegewezen aan deze groep. Ook kunt u zien tot welke entiteiten deze groep toegang heeft. De toegewezen rollen kunnen nog gewijzigd worden. Voor meer informatie over rollen, zie Standaardrollen en Beveiligingsrollen toewijzen.

Alle medewerkers in deze omgeving bijvoorbeeld hebben een systeembrede rol als Lezer en ze hebben toegang tot een aantal entiteiten.

Tip: For large size firms, we recommend you remove all security roles assigned to the default groups to ensure custom staff and contact groups function properly.