Persoonlijke voorkeuren wijzigen

Sommige instellingen voor de weergave in Cloud kunnen alleen aangepast worden in de persoonlijke instellingen. U kunt een profielfoto toevoegen of wijzigen. Ook kunt u de landinstellingen voor de datum- en tijdsweergave die standaard ingesteld zijn voor Cloud vervangen door instellingen die u zelf fijner vindt werken.

Een profielfoto toevoegen

U kunt een afbeelding uploaden die gebruikt wordt als avatar voor uw Cloudaccount. Deze afbeelding is zichtbaar voor alle gebruikers als uw account ergens aan gekoppeld is, bijvoorbeeld een bestand, activiteit of berichten. In het chatvenster wordt de avatar ook weergegeven.

Een profielfoto uploaden:

 1. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek van de Cloudomgeving en selecteer Mijn instellingen.

  Het profielmenu.

 2. Ga onder Overig naar Mijn afbeelding.

 3. Klik op Bladeren… en selecteer de profielfoto die u wilt gebruiken.

Uw profielfoto is nu geüpload. De avatar met initialen is vervangen en u kunt uw afbeelding rechts bovenaan de pagina zien.

De instellingen voor datum- en tijdnotatie en nummering wijzigen

Land- en tijdinstellingen worden door de beheerder ingesteld voor Cloud, maar u kunt deze in uw persoonlijke instellingen overschrijven als u liever een andere notatie gebruikt.

Landinstellingen wijzigen in de persoonlijke instellingen:

 1. Klik op uw avatar in de rechterbovenhoek van de Cloudomgeving.

  Gebruikersavatar in de rechterbovenhoek van de Cloudomgeving.

 2. Ga naar Mijn instellingen. Onder het kopje Overig gaat u naar Landinstellingen.

 3. De datum- en tijdnotatie en de instellingen voor nummering staan standaard op de instellingen zoals de beheerder heeft opgegeven. Om deze te wijzigen haalt u het vinkje weg uit het vakje Gebruik standaardinstelling van organisatie en vul in hoe u alles weergegeven wilt hebben.

 4. Klik op Opslaan.

De instellingen zijn bijgewerkt.