E-mailinstellingen

Instellingen

Met de volgende e-mailinstellingen kunt u het uiterlijk en de inhoud van door het systeem gegenereerde e-mail aanpassen:

Optie Omschrijving
Weergavenaam e-mail Deze naam wordt opgenomen in alle door het systeem gegenereerde e-mails.
Welkomstbericht voor nieuwe gebruikers Dit Welkomstbericht wordt bijgevoegd aan e-mail die verstuurd wordt naar nieuwe medewerkers en contactpersonen. The message can contain up to 256 characters.
Handtekening De e-mailhandtekening wordt opgenomen in alle door het systeem gegenereerde e-mails.
Banner-afbeelding Vink deze optie aan om uw bedrijfslogo als afbeelding toe te voegen in alle door het systeem gegenereerde e-mails. Voor meer informatie over het aanpassen van uw bedrijfslogo, zie Cloudomgeving personaliseren
E-mail Log

Let op: Deze instellingen zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met beheerdersrollen.

Met deze optie wordt een e-mail log bijgehouden waarin alle verstuurde e-mails worden opgeslagen. Om de log in te schakelen, klik op Altijd (om e-mail voor onbepaalde duur op te slaan) of Anders (om een limiet in te stellen voor hoeveel dagen e-mails bewaard worden). Om uw e-mail log in te zien, ga naar Instellingen | E-mail | E-mail Log.

Gedetailleerde melding Neem gedetailleerde informatie op in e-mailnotificaties voor Personeel en Contactpersonen, zoals namen van personen, bestanden en/of communicatie gerelateerd aan de inhoud.

E-mail Log

In de e-mail log kunt u verstuurde e-mail doorzoeken. U kunt de e-mails aanklikken voor verdere informatie. Als een e-mail niet afgeleverd is staat er een Niet-afgeleverde e-mail icoon bij. Via Instellingen kunt u aangeven hoe lang e-mail bewaard moeten worden. Om uw e-mail log in te zien, ga naar Instellingen | E-mail | E-mail Log.

De e-mail log