Working Papers koppelen met Cloud

Bij de integratie van Working Papers met uw Cloudsite krijg u toegang tot de mogelijkheden binnen Cloud voor het samenwerken op het platform, bestandsbeheer en de tools om de status van uw dossiers bij te houden. Zo heeft u ook altijd en overal toegang tot uw gegevens en dossiers, zolang u maar internetverbinding heeft. Werken buiten het kantoor wordt zo een stuk makkelijker.

Vereisten:

 • Uw organisatie heeft een geïnstalleerde versie van Working Papers met SmartSync technologie. Als u geen SmartSync heeft, neem dan contact op met onze support afdeling.

 • Uw organisatie heeft een Caseware Cloud site. Heeft u nog geen Cloud site, vraag dan meer informatie aan via onze salesafdeling.

 • U heeft een internetbrowser die TLS 1.2 of recenter ondersteunt. Voor meer informatie over onze browser beveiligingsvereisten, zie Gebruik van Caseware Cloud op verouderde browsers.

Working Papers koppelen met Cloud:

 1. Sluit uw huidige dossiers (Bestand | Sluiten).

 2. Ga naar Bestand | Opties | Caseware Cloud.

 3. Klik op Integreer met Caseware Cloud.

 4. In de onderstaande tabel klikt u in het veld Server en voert u de URL van uw Cloudsite in.U hoeft het webprotocol niet in te vullen (http:// of https://). Klik op OK.

 5. Open uw Working Papers-bestand. Het inlogscherm van Cloud verschijnt waar u uw aanmeldingsgegevens kunt invoeren. Klik op Inloggen.

Uw versie van Working Papers is nu gekoppeld met uw Cloudsite. U kunt nog andere Cloudsites toevoegen door meerdere URL's in de tabel in te voeren. Let wel dat er maar één Cloudsite tegelijk actief kan zijn. Bestanden die u naar Cloud heeft geüpload zijn via Working Papers beschikbaar onder Bestand | Openen | SmartSync Server.

Een standaard Cloud URL opzetten voor een terminalserver

Voor organisaties waarbij gebruikers toegang hebben tot Working Papers via een terminalserver kunnen beheerders een standaard Cloud site instellen in het register van die server. Met de toevoeging van deze registerwaarde wordt de Cloud URL niet gewist na een sessie op afstand en kunnen gebruikers een volgende keer weer makkelijk opnieuw verbinding maken.

Een standaard Cloud URL opzetten voor een terminalserver:

 1. Maak verbinding met de terminalserver en open de Register-editor.

 2. Ga naar de registersleutel HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Caseware International\Working Papers\20xx.00\Core.

 3. Klik met de rechtermuisknop op de Serversleutel en klik op Aanpassen....

 4. In het veld voor de Waardegegevens vult u uw Cloud-URL in.U hoeft het webprotocol niet in te vullen (http:// of https://). Klik op OK.

De standaard Cloud site is nu ingesteld voor verbindingen met de terminalserver. Gebruikers kunnen zo toegang krijgen tot de geïntegreerde Cloudsite en hoeven alleen in te loggen met hun gegevens.