Een item tonen of verbergen ongeacht de zichtbaarheidsinstellingen

Ook al heeft een item geen zichtbaarheidsinstellingen, er is wel een manier om dat item te laten tonen of te verbergen. Bijvoorbeeld als u een document wilt verbergen die niet relevant is voor uw opdracht.

Let op: Als u in de kantoorlaag een item wilt tonen of verbergen heeft u de rol Beheerder instellingen nodig of vergelijkbare machtigingen om toegang te krijgen tot de kantoorlaag. Zie De kantoorlaag beheren voor meer informatie.

Een item tonen of verbergen:

  1. Klik op het icoon () of () naast het item.

    Er open een pop-up met zichtbaarheidsinstellingen.

  2. Klik op Toon of Verberg.

Onderstaande opties worden getoond voor een item waarbij geen zichtbaarheidsvoorwaarden zijn ingesteld. Een item zonder zichtbaarheidsinstellingen wordt altijd getoond. Klik op Verberg om deze standaardinstelling te overschrijven en het item te verbergen.

De standaardinstelling voor een item zonder zichtbaarheidsinstellingen is dat het altijd getoond wordt

Onderstaande opties worden getoond voor een item waarbij wel zichtbaarheidsvoorwaarden zijn ingesteld. Zo'n item wordt getoond of verborgen aan de hand van de ingestelde zichtbaarheidsvoorwaarden. Als aan de voorwaarden is voldaan en het item is zichtbaar, dan kunt u de standaardinstellingen overschrijven en op Verbergen klikken om het item niet op te laten komen.

Opties voor de zichtbaarheidsvoorwaarden