Vragenlijst status

Om overzicht te houden op de voortgang van de vragenlijsten kunt u naar het tabblad Vragenlijsten gaan. Hier vindt u een lijst met alle zichtbare vragenlijsten inclusief de status. De lijst bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vragenlijst - titel van de vragenlijst

  • Status - status van de vragenlijst. Beschikbare opties:

    U heeft de vragenlijst nog niet naar de klant verzonden.
    U heeft de vragenlijst heropend om wijzigingen aan te brengen, om verduidelijking te vragen over een van de antwoorden of om meer informatie op te vragen.
    De klant heeft alle vragen beantwoord.
    U heeft de vragenlijst verzonden maar de klant heeft nog niet gereageerd.
    De vragenlijst is voltooid.
    De vragenlijst is geannuleerd.

  • Voortgang - houdt bij hoe ver de klant is in het document. Onder de voortgang ziet u hoeveel vragen al beantwoord zijn.

  • Vervaldatum - toont wanneer de vragenlijst vervalt.

  • Contacten - geeft aan hoeveel contactpersonen toegewezen zijn aan de vragenlijst. Klik op het nummer om te zien wie aan de vragenlijst is toegewezen. Als u nog iemand anders wilt toewijzen klik dan op Contactpersonen toevoegen.

Toegang tot het overzicht voor vragenlijsten:

  1. Open de opdracht.

  2. Ga naar de pagina Vragenlijsten.

U ziet nu een lijst met de beschikbare vragenlijsten die horen bij de opdracht. U kunt deze nog sorteren op status, voortgang, vervaldatum of op alfabetische volgorde als u op de kolom klikt.

Let op: Alleen zichtbare vragenlijsten worden in de lijst getoond. Als een vragenlijst nog verborgen is vanwege de zichtbaarheidsinstellingen komt deze ook niet op in het tabblad Vragenlijsten.

Vragenlijsten overzicht.