Herstel een eerdere versie of verwijderd bestand

Gegevens in CaseWare Cloud worden opgeslagen in de Amazon Web Services Server infrastructuur; het kan zijn dat deze servers op een locatie zijn gevestigd buiten het land waar u werkt. CaseWare Cloud gebruikt de Amazon Web Servers in de Verenigde Staten voor gebruikers in Noord- en Zuid-Amerika, in Australië voor gebruikers in Oceanië, en in Ierland voor gebruikers in andere gebieden. Al uw gegevens, inclusief back-ups, worden in hetzelfde gebied opgeslagen. Er wordt dus niets verspreid over verschillende servers.

CaseWare Cloud maakt gebruik van Amazon Glacier voor de opslag van back-ups. Opslag van data in Glacier wordt beperkt tot een enkele regio [1] [2] waardoor het niet nog naar een andere opslaglocatie wordt gekopieerd. Als u juridisch verplicht bent om uw data geografisch in, bijvoorbeeld, Europa op te slaan, dan wordt uw data ook alleen op die locatie opgeslagen.

Een eerdere versie herstellen van geüploade bestanden

Als u een geüpload bestand vervangt in Cloud kunt u alsnog makkelijk een vorige versie van dat bestand herstellen. Selecteer een bestand voor meer opties om een vorige kopie op te zoeken.

Mappen en bestanden herstellen uit de Prullenbak

Als u een map of bestand verwijderd wordt het verplaatst naar de Prullenbak. Vanuit de Prullenbak kunt u nog items terugzetten.

Mocht u nog problemen hebben met bestanden herstellen dan kunt u een herstelverzoek indienen bij ons supportteam. Voor meer informatie, zie Dataherstel.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee
This content is exclusively related to and has been filtered out. Select the PRODUCTS dropdown in the top navigation to modify your filter settings.

Stay Connected

Subscribe to receive updates on the latest articles and news for CaseWare products.

Your download will start immediately after you subscribe.

Please enter a valid email.
No thanks, I just want the file.