Review notes (issues) toevoegen

Review notes kunnen worden toegevoegd aan een entiteit, of aan documenten, checklists en andere items binnen de opdracht (zowel in Cloud als via Working Papers). De review notes worden gebruikt als notitie om aan te geven dat er nog iets moet gebeuren aan het document of dat er nog bepaalde taken moeten worden afgerond in de opdracht.

Let op: In de Cloudomgeving worden review notes Taken genoemd. Deze worden gekoppeld aan de entiteit waar de opdracht zich in bevindt. Binnen de opdracht zelf (zoals in Working Papers of SAMENSTEL+) worden ze Issues genoemd.

Tip: Het is handiger om een review note (issue) vanuit de opdracht aan te maken, zodat de gebruikers die aan die opdracht werken direct weten in welk document, of in welke checklist of regel binnen een opdracht nog werk openstaat. Voor algemene review notes kunt u de Taken in de entiteit gebruiken.

Review notes bij een entiteit

Door taken aan te maken kunt u al het werk noteren dat nog nodig is voor een bepaalde opdracht. De gebruikers handelen de taken af en u kunt daarmee de voortgang van de opdracht bewaken en bepalen wanneer de opdracht afgerond kan worden.

Toegewezen review notes inzien

U kunt op de pagina Activiteiten een filter toepassen zodat u direct alle openstaande Taken ziet die aan u zijn toegewezen.

De lijst met toegewezen taken wordt getoond.

Issues binnen de opdracht

U kunt issues voor een bepaald document of item toevoegen of issues in het algemeen die gelden voor de hele opdracht.

Overzicht van issues

In het tabblad Issues worden alle issues bijgehouden die nog openstaan, opgelost zijn, of gewist zijn. Met dit rapport kunt u snel inzien welke issues nog verwerkt moeten worden, of kunt u de review van het document inzien.

Let op: We raden aan een issue te wissen als u een geschiedenis van de issue wilt behouden. Als u de issue verwijderd dan wordt het uit de opdracht en uit het overzicht gehaald.

Het overzicht van de huidige en afgelopen review notes wordt getoond. U kunt de status van openstaande issues (Oplossen, Wissen, Verwijderen) nog aanpassen of bewerken in het overzicht.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee
This content is exclusively related to and has been filtered out. Select the PRODUCTS dropdown in the top navigation to modify your filter settings.

Stay Connected

Subscribe to receive updates on the latest articles and news for CaseWare products.

Your download will start immediately after you subscribe.

Please enter a valid email.
No thanks, I just want the file.