Notificaties

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in opdrachten en taken via e-mailmeldingen. U kunt u abonneren op entiteiten of items in CaseWare Cloud en zo een e-mail ontvangen bij wijzigingen. In uw persoonlijke instellingen kunt u aanpassen welke meldingen u wilt ontvangen, zodat u alleen informatie ontvangt over wat u echt nodig heeft. Als u in een bericht of taak genoemd wordt ontvangt u ook een melding. En als uw organisatie werkt met de Time app is er ook een optie om meldingen te krijgen voor items die nog in behandeling zijn en incomplete urenverantwoordingen.

Het staat standaard ingesteld dat gebruikers meldingen krijgen als ze een taak krijgen toegewezen of genoemd worden in een bericht. Deze meldingen zorgen voor een geheugensteuntje dat er nog taken open staan of dat iemand op een vraag moet reageren.

Een melding over een toegewezen taak.

U krijgt ook meldingen als u zich abonneert op items in Cloud. Als u bijvoorbeeld aan een opdracht werkt kunt u zich abonneren op de entiteit van de klant om zo via e-mail op de hoogte te blijven van de voortgang. Binnen de entiteit kunt u zich nog abonneren op individuele items, zoals een Working Papers bestand. Zo krijgt u meldingen als er een update is voor dat bestand. Vanuit uw Persoonlijke Instellingen kan worden ingeschakeld, of uitgeschakeld, voor welke items en acties u meldingen wilt ontvangen.

Individuele abonneringsinstellingen

Bij systeembrede meldingen krijgt u updates via e-mail voor alle entiteiten die aan u zijn toegewezen. Stel dat u bijvoorbeeld wilt weten wanneer een factuur voor een klant is aangemaakt in Cloud. Als u dan de systeembrede notificaties voor Facturen inschakelt krijgt u een e-mailmelding bij iedere factuur die wordt aangemaakt in één van uw klantentiteiten.

Systeembrede abonneringsinstellingen.

Voor meer informatie, zie Notificatie-instellingen wijzigen.